П`ятниця, 26.04.2024, 10:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Серпень » 22 » Семінар «Національна стратегія у сфері прав людини»
16:46
Семінар «Національна стратегія у сфері прав людини»

В серпні святкуються одні з найбільш важливих свят українського народу. Це День Державного Прапора України та День Незалежності України. 22 серпня в Центральній міській бібліотеці ім. М. Лермонтова відбувся семінар на тему «Національна стратегія у сфері прав людини»,  приурочений до цих дат.

До книгозбірні завітали фахівці Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: начальник відділу правопросвітництва Інна Єлісеєва, начальник відділу правової інформації та консультацій Олена Кулик, головний спеціаліст відділу правопросвітництва Олег Іваницький.

Захід розпочався з невеликої історичної довідки щодо виникнення основних державних свят. Учасники семінару дізналися також про ще одну менш відому, але дуже важливу дату - 25 серпня. Саме цього дня в 2015 році Президент України Петро Порошенко затвердив Національну стратегію у сфері прав людини. Це стало знаковою подією на шляху становлення України як демократичної, соціальної, правової європейської держави. Адже згідно зі статтею 3 Конституції України «утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов’язком держави».

Докладніше про Національну стратегію у сфері прав людини, її значення та реалізацію в країні доповіла Інна Єлісеєва. Вона охарактеризувала основні стратегічні напрями та очікувані результати. Олена Кулик розповіла про послуги безоплатної первинної і вторинної правової допомоги, що надаються центром для громадян, зазначивши, що отримати безкоштовні консультації і роз’яснення з правових питань можливо в Skype-центрах п’яти міських бібліотек. Учасники семінару отримали рекламні буклети та листівки Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги щодо різних видів послуг.

На завершення заходу працівники бібліотеки запросили всіх переглянути панорамну виставку «Під синьо-жовтим прапором свободи з’єднаємо великий наш народ», розгорнуту в вітринах читального залу, та привітали всіх присутніх зі святами.

Переглядів: 395 | Додав: admin | Теги: семінар, «Національна стратегія у сфері прав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі