Вівторок, 23.04.2024, 18:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 18 » Мелітопольці отримуватимуть у бібліотеках безоплатну правову допомогу онлайн
15:12
Мелітопольці отримуватимуть у бібліотеках безоплатну правову допомогу онлайн

Міська влада і керівництво Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги виступили з ініціативою створення на базі п’яти міських бібліотек Скайп-центрів для отримання безкоштовних консультацій і роз'яснень з правових питань.

І ось 18 травня у Центральній міській бібліотеці ім. М. Лермонтова відбувся круглий стіл щодо розроблення зручного та дієвого механізму забезпечення доступу мелітопольців до безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

Учасниками круглого столу стали керівництво міста, представники державних установ, громадських організацій, центру зайнятості, міських бібліотек.

Під час проведення круглого столу відбулася прес-конференція, на якій виступили заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Григорівна Камлик, в.о. директора Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Анатолійович Булгаков, директор Централізованої бібліотечної системи Інна Сергіївна Єфименко. Всі виступаючі зазначили, що це великий крок для отримання кваліфікованої правової консультації громадянами за допомогою Skype-зв’язку, які мешкають у віддалених куточках міста.  

 

Підсумком зустрічі стало підписанння Меморандуму про співпрацю між Мелітопольським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, в особі в.о. директора Булгакова Олександра Анатолійовича, та Централізованої бібліотечної системи, в особі директора Єфименко Інни Сергіївни.

Передумовою такої діяльності став той факт, що 5 міських бібліотек, які розташовані у різних районах міста, обладнані комп’ютерами, скайп-зв’язком та мають доступ до високошвидкісного Інтернету. Крім цього на базі кожної бібліотеки з 2016 року відкрито Інформаційно-контактні центри для внутрішньо переміщених осіб та місцевої громади.

На базі новостворених Скайп-центрів городяни зможуть поставити запитання консультанту Центру з надання безоплатної правової допомоги і отримати миттєву відповідь або вирішити питання щодо правових послуг, які надаються Центром безкоштовно. Надавати юридичну допомогу бібліотеки будуть за графіком.

Переглядів: 524 | Додав: admin | Теги: Скайп-центр, центр з надання безоплатної вторинн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі