П`ятниця, 26.04.2024, 16:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 24 » Патріотична година «Безсмертна слава мужньому солдату, що ворога здолав і переміг»
16:32
Патріотична година «Безсмертна слава мужньому солдату, що ворога здолав і переміг»

24 жовтня в Центральній міській бібліотеці ім. М. Лермонтова відбулась патріотична година «Безсмертна слава мужньому солдату, що ворога здолав і переміг», присвячена 74-й річниці визволення м. Мелітополя від нацистських загарбників.

Сьогодні ми відзначаємо 74-у річницю визволення нашого міста. Ця пам'ятна дата особливо дорога нам. З нею пов'язано повернення м. Мелітополя до мирного, вільного і щасливого життя. На зустріч прийшли читачі бібліотеки та учні Мелітопольської спеціалізованої школи-інтернату "Творчість".

Героїв минулої війни залишилося так мало. Ветерани - це люди, які знають всю правду про війну. Тому цікавою була розповідь очевидця тих страшних днів. В заході взяли участь: почесний громадянин міста Мелітополя, ветеран Великої Вітчизняної війни Голофаст Микола Мефодійович та Голова міської ради ветеранів України, учасник бойових дій Бабенко Євген Анатолійович.

 

Вони розповіли про мужність бійців, які віддали життя за Батьківщину, про те, що в будь-які часи справжній патріот повинен вміти захистити свою сім'ю, свою вулицю, своє місто, свою країну. Особливо зазначалося, що патріотизм - це не порожній звук, це те, що було притаманне нашим предкам і те, чим може пишатися нинішнє покоління. Діти висловили особливі слова подяки і поваги на адресу ветеранів, які зуміли захистити Батьківщину і завоювати Перемогу. Гості заходу віддали данину пам'яті всім загиблим солдатам хвилиною мовчання.

Бібліотекарі підготували до Дня визволення м. Мелітополя книжкові виставки «А в ріці, між берегами кров-вода текла", «Сповідь солдатських сердець» та запросили всіх охочих на перегляд.

 

Переглядів: 411 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі