Субота, 18.05.2024, 22:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 20 » Книжкова виставка-рекомендація «Атмосфера сімейного свята»
16:59
Книжкова виставка-рекомендація «Атмосфера сімейного свята»

Свято – це не тільки подарунки, вітання, веселощі, а ще й оточення та приємна святкова атмосфера. Не секрет, що саме в колі родини, ми відчуваємо себе найкомфортніше. Сімейні свята, великі й маленькі, із приводу та без, зближають нас, дозволяють виявляти любов, турботу близьким.

Новий рік та Різдво є одними з таких, найважливіших родинних свят, коли кожна сім`я створює у своїй оселі атмосферу затишку, щастя й миру. Ці свята щедро збагачені українськими народними традиціями та обрядами, які дарують задоволення і дорослим і дітям, сприяють зміцненню родинних зв`язків.

Напередодні цих вшанованих свят 18 грудня 2013 року абонементом бібліотеки ім. М. Горького організовано книжкову виставку-рекомендацію «Атмосфера сімейного свята». Вона призначена тим, хто всією душею любить свята й з нетерпінням чекає на чергову урочисту дату.

Із представленої літератури  можна дізнатись, як відсвяткувати знаменну подію так, щоб вона вдалася, щоб від неї залишились тільки приємні спогади як у господарів, так і в гостей, як створити святковий затишок у хаті, оригінально прикрасити ялинку, зробити прикраси та сувеніри своїми руками.

На полицях виставки можна знайти багато ідей для різних веселих конкурсів, розваг. У розділі «Святкове частування» кожна господиня може знайти різноманітні рецепти приготування як традиційних, так і незвичайних оригінальних страв, поради про те, як оригінально сервірувати святковий стіл та багато іншої корисної інформації.

Підготовка до свят повинна приносити радість усім членам родини, тому справедливо, коли кожен бере в ньому посильну участь. Вклавши в організацію свят частину душі, можна не тільки наповнити його теплом, а й отримати ні з чим непорівнянне задоволення дарувати радість дорогим людям.

Сподіваємось, що наша виставка буде не просто цікавою, але й корисною для кожного читача нашої бібліотеки.

Запрошуємо на перегляд!

Переглядів: 495 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі