П`ятниця, 10.05.2024, 02:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 12 » Книжкова виставка «Болюча пам’ять Афганістану»
15:18
Книжкова виставка «Болюча пам’ять Афганістану»

          15 лютого відзначається 25 - річниця виведення радянських військ з Афганістану. Саме цій події присвячена книжкова виставка «Болюча пам'ять Афганістану», яка розгорнулася з 6 лютого на полицях у бібліотеці ім. В. Маяковського.

Представлена література допоможе зацікавленим читачам згадати про тих, хто пройшов крізь вогонь та кулі тієї жорстокої війни, тих, хто вже ніколи не повернеться додому, не обійме своїх рідних, не поцілує свою кохану.

Книжкова виставка складається з двох розділів.

Перший розділ «Афганська війна: як це було». Представлена тут книга «Історія Афганістану» знайомить з історією країни, звичаями, традиціями афганського народу. Спогади, щоденники радянських воїнів, які виконували свій інтернаціональний обов’язок в Афганістані, зібрані в книзі «Афганистан болит в моей душе». Також у цьому розділі читачі мають змогу ознайомитися з фотоальбомом «Афганська війна: як це було», де вміщено страшні правдиві кадри війни.

Другий розділ «Афганське відлуння» пропонує читачам книгу М. Стрельцова «Повернення з Афганістану», яка є суворим та гірким документом про афганські події. Вона адресована тим, хто повернувся додому, та нам - хто повинен розділити їх біль, винести урок з цієї війни. Також у другому розділі можна знайти книги І. Диніна «После Афганистана», Г. Гончарука «Афганистан, прости» та інші. В представленій літературі кожен читач може знайти листи «афганців», документи, свідчення очевидців про пережитий жах.

Запрошуємо всіх, хто цікавиться подіями Афганської війни, на перегляд.

Переглядів: 1237 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі