Неділя, 12.05.2024, 04:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 18 » Година пам`яті «Відлуння болісне Афгану»
12:34
Година пам`яті «Відлуння болісне Афгану»

Є в нашому житті особливі дати, які святковими можна назвати з великою натяжкою. Такою датою є 15 лютого - день виводу наших військ з Афганістану.

Особливу урочистість та святковість затьмарює незгладний душевний біль у тих, хто залишився живим за тих, хто не повернувся. Про них згадують стримано й мужньо, приносять до пам’ятника квіти, проводять мітинги, салюти, а потім говорять, говорять…. і тільки як про живих.

12 лютого до 25-річчя виведення військ з Афганістану бібліотекою ім. М. Горького, спільно з дитячим клубом «Буревісник», було проведено годину пам`яті «Відлуння болісне Афгану», на яку прийшли учасники бойових дій в Афганістані Володимир Єсін, Григорій Душко та Сергій Шевцов. Цікаві та проникливі розповіді ветеранів не залишили байдужими нікого з присутніх.

14 лютого годину пам`яті було також проведено і для учнів та вчителів гімназії № 19. У цьому заході автор-виконавець бард В.І. Лиходід виконав свої пісні, присвячені темі афганської війни.

Крім спогадів про страшну війну учасникам заходів була представлена тематична книжкова викладка "Відлуння болісне Афгану", присвячена цій темі. На викладці особливої уваги читачів заслуговує фотоальбом «Афганская война: как это было» та книга під редакцією І.М. Диніна «Звезды славы боевой: на земле Афганистана».

Непросто дати оцінку військовим діям в Афганістані. Але не повинна згаснути пам'ять про тих, хто чесно і мужньо виконував свій солдатський обов’язок. Молодь має шанувати пам'ять загиблих та проникнути повагою до тих, хто повернувся з цієї війни. Сподіваємось, що такі години не проходять даремно та залишають відбиток шани у пам’яті кожного з нас.

Переглядів: 489 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі