П`ятниця, 29.03.2024, 16:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 16 » Бібліотеки на старті практичної реалізації проекту "Картування громад"
15:21
Бібліотеки на старті практичної реалізації проекту "Картування громад"

У Мелітополі розпочалась практична реалізація нового соціального проекту «Картування громад як інструмент для впровадження політики «Місто, що навчається».

Участь у цьому проекті ініціювали Громадська організація «Мелітопольська волонтерська група «Патріот», Благодійна організація «Благодійний фонд «Шкільне джерело життя» разом з Центральною міською бібліотекою ім. М. Лермонтова.

Для впровадження політики «навчання протягом життя для всіх» планується провести громадське дослідження із залученням широкого кола активних мешканців, під час якого визначити цінні якості вже наявних «освітніх послуг впродовж життя», а також вивчити потреби громади в таких послугах. Найбільш ефективною методикою для проведення громадського дослідження є картування громади, яке дозволить мапувати ресурси «освітніх послуг впродовж життя» та побудувати майбутній образ «Міста, що навчається» відповідно до потреб членів громади.

Розпочалось громадське дослідження з анкетування мешканців міста у чотирьох мікрорайонах міста поблизу публічних бібліотек та у бібліотеках міста.

Вуличне опитування містян здійснюватимуть студенти-соціологи під керівництвом Центру соціологічних досліджень МДПУ, бібліотекарі та активісти.

 

Мелітопольці! З метою виявлення пріоритетних напрямків навчання протягом усього життя, просимо Вас взяти участь в соціологічному опитуванні, заповнити онлайн-анкету або ж її паперовий аналог в бібліотеці.

Переглядів: 566 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі