Вівторок, 16.04.2024, 23:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Серпень » 10 » В бібліотеці ім. М. Горького на читачів чекатиме яскрава виставка-інсталяція та смаколики до Спасу
11:40
В бібліотеці ім. М. Горького на читачів чекатиме яскрава виставка-інсталяція та смаколики до Спасу

Щоб урізноманітнити літо, в затишному читальному залі бібліотеки ім. М. Горького підготували яскраву виставку-інсталяцію «Свято Спасу святкуємо – радість даруємо» та спасівські смаколики.

Видання першого розділу «Спас іде по Україні» повідомлять про народні звичаї та традиції, допоможуть читачам і гостям бібліотеки дізнатися про різні назви свята Спаса, його історію, особливості цього свята та народні прикмети на Спаса.

Література другого розділу «Серпень до столу подає» розповість про особливості національної української кухні з дарів літа. У книгах та періодичних виданнях подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв. А також до уваги читачів надана література про облаштування пасік, життєдіяльність бджіл, збір та переробку меду та воску.

У книгах та журналах третього розділу «Плоди земні в запас» висвітлено особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих і плодових культур. Читачам стануть відомі секрети соління, квашення, мочіння овочів і плодів, приготування соків, джемів та інших продуктів.

Але не тільки з книг та журналів можна дізнатись багато цікавого. Відвідавши Інтернет-центр, читачі зможуть ознайомитись з відеоматеріалами про особливості святкування в різних регіонах України, приготування традиційних страв з маком та медом, яблуками та горіхами.

Поряд з виставкою на відвідувачів чекатиме святково прикрашенна поличка з гостинцями до Спасу. Читачів та гостей бібліотеки пригостять виноградом, червонобокими яблуками, жовтими соковитими грушами, сливами з домашнього саду. І, звичайно ж, медом!

Сподіваємось, що у всіх відвідувачів бібліотеки залишаться позитивні враження від цікавого, пізнавального та солодкого святкування.

Всіх зацікавлених запрошуємо відвідати нашу виставку.

Переглядів: 419 | Додав: admin | Теги: спас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі