П`ятниця, 19.04.2024, 13:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Червень » 10 » Знайомство з новою книгою Геннадія Арестенка
10:00
Знайомство з новою книгою Геннадія Арестенка

6 червня у читальній залі Центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова відбулась презентація нової книги краєзнавця Г.П. Арестенка «Двадцать лет на охоте». Вчитель і краєзнавець Якимівського району Запорізької області Геннадій Петрович Арестенко - Почесний ветеран України, Почесний громадянин села Червоноармійське (нині с. Таврійське).

Зараз Геннадій Петрович на заслуженому відпочинку, але сидіти на пенсії не в його характері, він займається краєзнавчою роботою, є членом «Спілки краєзнавців Мелітопольщини», пише книги. У новій книзі "Двадцать лет на охоте" розповідає про свої роки життя та діяльності в межах Українського Товариства мисливців і рибалок с. Таврійське (колишнє с. Червоноармійське) Якимівського району Запорізької області. В книзі розглядаються практичні питання, які вирішуються радою та охоронцями протягом останніх двадцяти років.

Основні розділи книги: «Проверка терпения охотников», «Будни первички», «Спортивная стрельба», «Начинающему охотнику», «На «царских охотах»». У книзі можна знайти історичні відомості про первинне Українське Товариство мисливців і рибалок с. Таврійське та його членів, протоколи зборів і основні питання, які там вирішувалися, про досягнення членів товариства.

На презентації щиро привітали автора книги голова правління громадської організації "Союз краєзнавців Мелітопольщини", кандидат географічних наук, доцент, докторант Київського національного університету ім. Т. Шевченка Володимир Воровка, заступник голови громадської організації "Союз краєзнавців Мелітопольщини» Валерій Васильович Сакун, директор Якимівського історико-краєзнавчого музею Виктор Гнедашев.

   

Зі словами подяки виступив також голова Якимівської районної організації Українського товариства мисливців і рибалок Валентин Мирошниченко та інші мешканці Мелітополя.

Книга написана доступно, містить ілюстративні матеріали, фотографії. Вона допоможе читачеві пізнати свій край, стане у нагоді багатьом любителям природи і мисливцям-початківцям.

Переглядів: 696 | Додав: admin | Теги: Арестенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі