Четвер, 28.03.2024, 11:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Травень » 29 » Центральна бібліотека ім. М. Лермонтова на Ярмарку бібліотечних інновацій
11:01
Центральна бібліотека ім. М. Лермонтова на Ярмарку бібліотечних інновацій
    
     Мелітопольська ЦМБ ім. М.Ю. Лермонтова прийняла участь в Ярмарку бібліотечних інновацій «Сучасна бібліотека: розвиваємо місцеві громади», яка відбувалася 21 – 22 травня 2012 року у Києві в приміщеннях Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім” та Національної парламентської бібліотеки України.
     На експозиції Ярмарку Центральна міська бібліотека Мелітополя, як переможець «Конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами» від програми Бібліоміст продемонструвала проект «Бібліотека + громада = творці змін в місцевій економіці». Крім того, проект був презентований у новому форматі Печа-куча (коротка доповідь) в Національній Парламентській Бібліотеці України.
 
    
     Експозиція проекту була яскраво оформлена та представлена у супроводі тематичної презентації і відеосюжету про місто Мелітополь. Кожен учасник Ярмарку мав змогу отримати інвестиційно-туристичну мапу Мелітополя, додатковий матеріал про найпривабливіші місця у місті. Бібліотекарі Мелітопольської міської ЦБС протягом усієї експозиції коментували мету створення проекту, його реалізацію та результати.
     Завдяки запропонованим на Ярмарку заходам бібліотекарі усієї країни та зарубіжжя мали змогу познайомитися з різноманітними проектами, отримати яскраві ідеї, які можна залучити у роботу бібліотек задля розвитку місцевої громади. Ця подія виводить бібліотеки на новий рівень інформаційного обслуговування користувачів.
     Під час церемонії закриття Ярмарку, колектив бібліотеки отримав Почесну грамоту від Міністерства культури України за вагомий особистий внесок у створенні духовних цінностей та високу професійну майстерність.
    Додаткову інформацію про Ярмарок можна подивитися на сайті Бібліоміст http://bibliomist.org/ua/about-bibl/novini/598-yarmarok-qsuchasna-biblioteka-rozvyvaiemo-mistsevi-hromadyq

Переглядів: 1184 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі