Субота, 20.04.2024, 07:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 22 » У бібліотеці ім. Горького відкрився "Громадський центр сімейного дозвілля"
17:17
У бібліотеці ім. Горького відкрився "Громадський центр сімейного дозвілля"

22 грудня 2016 р. на базі бібліотеки ім. М. Горького відбулось урочисте відкриття «Громадського центру сімейного дозвілля».

 

Його створення стало можливим завдяки підтримці Мелітопольської міської влади та об’єднаних зусиль громадських організацій «Запорізький обласний благодійний фонд «Розвиток майбутнього», Центр громадянських ініціатив «Зірка Скифії», Мелітопольський клуб «Триагональні шахи» та бібліотеки ім. М. Горького. 

 

З привітальним словом звернулися до присутніх начальник відділу культури Михайло Семікін, депутат міської ради Ірина Славова.

 

Також добрі слова прозвучали від керівника Запорізького обласного благодійного фонду «Розвиток майбутнього» Ганни Набокової

Перед урочистим перерізанням стрічки президент громадської організації «Центр громадянських ініціатив «Зірка Скифії», керівник «Громадського центру сімейного дозвілля» Аксінія Рус-Полтавська розповіла про проект.

Як виявилося, ідея організувати цікаве сімейне дозвілля зародилася ще в 2014 році. Тоді Аксінія та її однодумці вихідними днями грали в тригональні шахи на лавах в парку ім. М. Горького та заохочували до цієї захоплюючої гри відпочиваючих. А на початку цього року пропозиція створити в затишних залах бібліотеки центр сімейного дозвілля знайшла схвалення у завідуючої бібліотекою ім. М. Горького Світлани Сінєгіної та директора ЦБС Інни Єфименко.

Соціально-культурний проект «Громадський центр сімейного дозвілля» був профінансований за рахунок бюджетних коштів. Мета проекту: сприяння вирішенню проблеми недоступності форм сімейного дозвілля в м. Мелітополі шляхом створення Громадського центру сімейного дозвілля на базі публічної бібліотеки ім. М. Горького. 

На виділені кошти закуплені інтелектуальні та розважальні ігри, які будуть цікаві не тільки малечі, а й дорослим. Щосуботи та щонеділі діти, їхні батьки, бабусі та дідусі запрошуються до бібліотеки ім. М.Горького взяти участь у інтелектуальних та розважальних іграх. 

Завершилась зустріч привітаннями з новорічними святами від веселого Сніговика, з рук якого діти отримали солодкі гостинці.

Переглядів: 1079 | Додав: admin | Теги: Громадський центр сімейного дозвілл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі