Четвер, 18.04.2024, 03:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 28 » Сімейний турнір з логічно-розвивальних ігор
14:42
Сімейний турнір з логічно-розвивальних ігор

25 лютого в дитячій бібліотеці «Мальвіна» в Клубі сімейного дозвілля «Happy Land» діти разом з батьками взяли участь у сімейному турнірі з логічно-розвивальних ігор у стилі «Шерлок Холмс».

Як відомо, Шерлок Холмс завжди відрізнявся своїм логічним мисленням і дивовижною пам'яттю, він умів помічати найнезначніші деталі та швидко розгадувати загадки. Атмосфера у читальному залі панувала таємнича, але у той же час весела. Усі були в захваті, особливо від тематично оформленої кімнати та різноманітних цікавих речей.

 

Під час турніру учасники розділилися на команди «Шерлок Холмс» та «Доктор Ватсон», отримавши на допомогу найважливіше «шпіонське» приладдя та пропуск з власними відбитками пальців. 

 

Дітлахи та батьки швидко вирішували завдання, спритно відповідали на різноманітні запитання та з легкістю перевтілювались у неймовірні образи. Усі учасники проявили ерудицію, добрі комунікативні навички та гарні знання з багатьох предметів.

Закінчився сімейний турнір цікавою фотосесією та спілкуванням у невимушеній доброзичливій атмосфері, сповненій приємних вражень та щирих посмішок.

Бібліотека «Мальвіна» запрошує усіх щонеділі о 10.00 до клубу сімейного дозвілля «Happy Land» безкоштовно та весело провести свій час!

Відкриття Клубу стало можливим завдяки участі мелітопольської громади в Проекті «Сприяння відбудові та сталому розв`язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.

Переглядів: 397 | Додав: admin | Теги: розвивальні ігри, сімейний турнір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі