Четвер, 25.04.2024, 21:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 4 » Сімейні ігри «Подумаємо, пограємо, відпочинемо, час разом проведемо»
17:37
Сімейні ігри «Подумаємо, пограємо, відпочинемо, час разом проведемо»

3 грудня в дитячій бібліотеці «Мальвіна» в Клубі сімейного дозвілля «Happy Land» хлопчики та дівчата весело провели час за настільними іграми. Юні користувачі бібліотеки могли розважитись різними рухливими і настільними іграми, які розвивають логіку, слух, моторику, тренують зорову пам’ять, а також стратегічне і тактичне мислення.

Цього дня найбільшою популярністю серед хлопчиків та дівчат користувались ігри «Джанга», «Ерудіт», «Твістер», а також «Лего». Дженга або Джанга – гра на координацію рухів, уважність і витримку для дітлахів та дорослих! Протягом гри гравці витягували брусочки з-під низу дерев’яної «башти» і складали їх наверх. Таким чином башта зростала, але в ній з’являлись прогалини, і в одну мить вона… впала! Хто став причиною «краху» башти? Це і повині були дізнатись діти! 

Гра «Лего» дозволяє дітям експеременутвати і робити нові відкриття - через розвиток уяви і практичних навичок, вивчення кольорів, форм і розмірів. Вони фантазують, будуючи свої неймовірні світи. 

А ось активно провести час допомогла популярна компанійська гра «Твістер», яка незмінно супроводжується веселощами і сміхом. І це недивно, адже на спеціальному полі з колами різного кольору дітлахам потрібно було зуміти розташувати руки і ноги таким чином, щоб не впасти. А це не так вже й легко!

У грі «Ерудіт» школярі складали слова, розміщуючи їх на ігровому полі з найбільшою кількістю балів. Вони цікаво провели час, розширюючи кругозір і розвиваючи логічне мислення.

До уваги відвідувачів представлені були також інші захопливі ігри: «Людина-павук», «Казкові пригоди», «Фіксики», шахи, «Гонки», шашки, «Модниця» тощо.

Читачі-ігромани чудово провели час у бібліотеці, добре відпочили. Крім того, вони переконалися, що без електронних гаджетів також можна весело, а головне, корисно відпочити! 

Відкриття Клубу стало можливим завдяки участі мелітопольської громади в Проекті «Сприяння відбудові та сталому розв`язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу».

Переглядів: 414 | Додав: admin | Теги: Happy Land | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі