Четвер, 25.04.2024, 06:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Березень » 23 » Шкільні забави від бібліотекарів
12:15
Шкільні забави від бібліотекарів

22 березня в рамках Тижня дитячого читання бібліотека ім. Маяковського завітала до учнів 2-А класу ЗОШ № 22, щоб провести книжкове дефіле «Парад улюблених героїв». 

 

За допомогою яскравих костюмів та реквізиту діти «перевтілилися» у своїх улюблених персонажів. А в дорогу з собою вони взяли цінний багаж: жарти, пісні, увагу і гарний настрій, інакше їх просто не пропустили б в Казкове королівство. Дорогою хлопці та дівчата зустрілися з літературними героями: Снігуронькою, Ангелом, Феєю, Попелюшкою, Пеппі Довгапанчоха, Буратіно, Дюймовочкою, Білосніжкою та іншими казковими персонажами. Головним  несподіваним сюрпризом стала поява Баби Яги. Вона мало не зіпсувала свято своїми капостями.

Всі учасники заходу представили свої улюблені книги, розповіли про своїх героїв, читали цікаві уривки з казок. Завершилась зустріч показом «інтелектуальної моди» під різні саундтреки. Герої книг величаво дефілювали по «подіуму». На завершення дітлахи були нагороджені солодощами за активну участь.

Не обішли увагою співробітники бібліотеки ім. Маяковського й четверокласників цієї школи. Для них був організований костюмований літературний диліжанс «Казкова подорож по Європі».

Хлопчики та дівчатка здійснили захопливу подорож країнами Європи. Відвідали музей «Юнибакен», де зустріли багатьох персонажів шведської письменниці Астрід Ліндгрен. Цю країну представив улюблений усіма літературний персонаж Карлсон.

Наступна зупинка була в Данії, де жив великий казкар Ганс Християн Андерсен. На цій зупинці книжковий диліжанс зустрів Оле Лукойе – повелителя снів. 

Зупинившись в Німеччині в найкрасивішому замку світу Нойшванштайн, потрапили до відомих казкарів Вільгельма і Якоба Грімм. На цій зупинці діти підготували інсценований уривок з казки «Бременські музиканти».

І так всі під'їхали до Парижу, де знаходиться головний символ Франції - Ейфелева вежа. Зробили діти й зупинку біля Собору Паризької Богоматері, відвідали найбільший музей світу Лувр з предметами мистецтва найрізноманітніших епох і країн, подивилися буктрейлер за казками Шарля Перро і зустріли чарівну Червону Шапочку, яка розповіла про себе.

 

Нашою останньою зупинкою стала Велика Британія. Тут зустріч відбулася з леді досконалістю Мері Поппінс, яку вигадала Памела Треверс - англійська письменниця австралійського походження. На цій зупинці діти переглянули відеоролик про визначні пам'ятки Англії та побували у старовинних замках.

По закінченню подорожі діти, які представляли казкових персонажів, були нагороджені призами.

Переглядів: 516 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі