П`ятниця, 19.04.2024, 05:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 21 » Проект «Містки громадської активності»
12:08
Проект «Містки громадської активності»

21 квітня в рамках проекту «Містки громадської активності» на запрошення Відділу культури Мелітопольської міської ради до дитячої центральної бібліотеки «Мальвіна» завітали 28 громадських активістів – культурні картувальники населених пунктів у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Львівській та Харківській областях.

На зустрічі були присутні також представники місцевих громадських організацій.

Гості познайомились з найцікавішими проектами громадських організацій міста Мелітополя, що представила директор централізованої бібліотечної системи  Інна Єфименко. Вона акцентувала увагу на міцній співпраці влади та населення, яка дає позитивний результат  у економічному, соціальному та культурному розвитку міста. 

Також перед гостями виступив начальник відділу культури Мелітопольської міської ради Михайло Семікін. Він розповів про актуальні аспекти розвитку культурної сфери Мелітополя та відповів на поставлені питання. 

Група дослідників аналізуватиме місто Мелітополь як приклад співпраці влади, бізнесу та громадськості задля вирішення соціальних проблем мешканців та розвитку місцевої культури. У фокусі дослідників опиняться сім пілотних інституцій у державному, громадському та бізнесовому секторі, культурний потенціал спільнот, з якими ці інституції працюють. Координуватиме роботу групи експерт із культурного картування Ярослав Мінкін та культурно-дослідницький відділ громадської організації «Молодіжна організація «СТАН».

У цей день учасники проекту також відвідали й ЦМБ ім. М. Лермонтова.

Проект «Містки громадської активності» – дворічний проект, орієнтований на сприяння демократичним перетворенням в Україні шляхом впровадження нових, а також підтримки вже існуючих активних громадських ініціатив з особливим акцентом на невеликих містах. Фінансується Європейським Союзом та впроваджується ГО «Центр культурного менеджменту» (Львів) у партнерстві з Українською бібліотечною асоціацією (Київ), Благодійним фондом «Помагаєм» (Дніпро) та Фондом розвитку інформаційного суспільства (Варшава).

Переглядів: 569 | Додав: admin | Теги: проект, «Містки громадської активності» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі