П`ятниця, 19.04.2024, 22:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 5 » Новорічний свічник своїми руками
10:03
Новорічний свічник своїми руками

3 грудня співробітники дитячої бібліотеки «Мальвіна» на території арт-майданчику «Всякому серцю любов та тепло» провели майстер-клас «Новорічний свічник своїми руками».

Свічники і свічки сьогодні – це елемент сучасного декору, який створює святкову, спокійну і романтичну атмосферу. Зробити свічники своїми руками можна з будь-яких підручних матеріалів: з пластику, скляних пляшок і банок, дерева і товстих гілок, гіпсу або кришталевих келихів. Особливо цінується в цій справі індивідуальність.

 

Діти використовували скляні банки як основу, а декорували їх мереживом, стрічками, мотузкою, шишками, ялинковими гілками, стразами, блискучими камінцями, ґудзиками і намистинками. Доповнював образ химерний візерунок на внутрішній поверхні банки. 

 

Особливо хлопчикам та дівчатам сподобалось розмальовувати кольоровими фарбами соляні візерунки. Капнувши краплю фарби, вони спостерігали за її подорожжю по кристалах солі. Видовище це захопливе, бо в місцях з'єднання різних кольорів утворювалися різноманітні цікаві комбінації. Яку б техніку виготовлення свічника ви не обрали, декор, виготовлений своїми руками, завжди виглядає ново та оригінально.

Для створення свічників можна використовувати і природні матеріали. Наприклад, зерна кави, фігурки, шкірку мандарина, квасолю або насіння. Такі світильники виходять ще й ароматними.

 

Чудовий свічник готовий. З ним можна відправлятись у різдвяну казку. Готовий виріб можна поставити вдома на полицю або стіл.  Він стане приємним подарунком для близьких та друзів, які неодмінно оцінять його оригінальність.

Підготовка до зимових свят продовжується. Вже 17 грудня (неділя) об 11.00 юні мелітопольці мають нагоду доторкнутися до своєї мрії. Цього дня дитяча бібліотека "Мальвіна" запрошує в рамках арт-майданчику «Всякому серцю любов та тепло» написати ЛИСТА СВЯТОМУ МИКОЛАЮ!

Переглядів: 420 | Додав: admin | Теги: Новорічний свічник своїми руками | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі