П`ятниця, 29.03.2024, 01:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 22 » Відкриття Центру громадської активності у Мелітополі (фото і відео)
13:39
Відкриття Центру громадської активності у Мелітополі (фото і відео)

21 листопада 2017 р. відбулося офіційне відкриття Коворкінг-центру громадської активності для внутрішньо переміщених осіб та громади м. Мелітополя на базі бібліотеки ім. М. Горького.

Коворкінг-центр надаватиме такі послуги: 

  • надання приміщення для проведення групової та індивідуальної роботи для ініціативних груп та окремих мешканців для створення нових проектів та реалізації нових ідей;
  • використання комп’ютерної та оргтехніки для проведення вебінарів, презентацій, скайп- конференцій, чатів, фрілансингу за допомогою Інтернету;
  • надання консультацій щодо пошуку роботи (зокрема, фрілансингу);
  • надання консультацій щодо пошуку інформації в мережі Інтернет.

Коворкінг-центр створено в рамках реалізації програми «Ініціативи інфраструктурної програми для України» (IIPU), яка впроваджується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) за дорученням Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку (BMZ), а також за сприяння міської влади м. Мелітополя. 

На відкриття були запрошені представники міської влади м. Мелітополя, Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), громадських організацій та внутрішньо переміщених осіб. 

 

З теплими словами подяки за плідну співпрацю та привітаннями виступили: Ірина Рудакова  – заступник міського голови, Георгій Морозов – координатор проекту «Ініціативи інфраструктурної програми для України», представник Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), Михайло Семікін – начальник відділу культури Мелітопольської міської ради Запорізької області, Інна Єфименко - директор ЦБС, Ольга Леонтьєва – керівник громадської організації «Мелітопольська волонтерська група «Патріот», Олена Торба – голова громадського об’єднання «Новий Фенікс». 

  

 

Після церемонії відкриття Коворкінг-центру гості взяли участь у тренінгу «Я та моя команда». Тренер Тетяна Окружна навчала присутніх тонкощам лідерства та побудови команди.

Переглядів: 489 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі