Середа, 24.04.2024, 09:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 20 » Книжкова виставка-спомин «Незламний фронт доблесті й відваги»
14:08
Книжкова виставка-спомин «Незламний фронт доблесті й відваги»

До Дня партизанської слави у читальному залі Центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова оформлено книжкову виставку-спомин «Незламний фронт доблесті й відваги».

День партизанської слави відзначається у всіх регіонах України як данина всенародної поваги та вшанування пам'яті усіх тих, хто під час Другої світової війни боровся за свободу своєї країни, свого народу, не шкодуючи ані сил, ані власного життя.

Виставка складається з трьох розділів:

Книги першого розділу «У полум’ї війни» розповідають про трагічні й неймовірно важкі воєнні роки, позначені нескінченими втратами, про хоробрість, непоборну віру в перемогу, безмежну вірність Батьківщині. Особливу увагу хочеться звернути на збірку «Україна і український народ у Другій світовій війні». Всі чотири випуски цього видання містять запис дискусій, присвячених ролі України і українського народу у Другій світовій війні.

Видання другого розділу «Колиска партизанської слави» присвячені партизанам, незламним оборонцям і визволителям України від нацистських загарбників. Понад 6200 партизанських загонів, які налічували понад мільйон бійців, діяли в роки війни в тилу ворога. У книзі «Они сражались с фашизмом» розповідається про партизанські загони, які не давали загарбникам спокійно відчувати себе на окупованій території, зриваючи постачання зброї і припасів.

У третьому розділі «У пам’яті нащадків» представлені документальні твори, фотоальбоми, присвячені подіям і героям найстрашнішої, найжорстокішої в історії нашого народу війни. Зокрема, такі видання, як «Безсмертя: книга пам’яті України 1941-1945», «Книга пам’яті України. Запорізька область» та інші.

Тож пам’ятаймо про тих, хто віддав за нас найдорожче – своє життя, щоб ми з вами мали мирне небо над головою.

Запрошуємо всіх небайдужих відвідати книжкову виставку.

Переглядів: 484 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі