Субота, 20.04.2024, 01:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 7 » Книжкова виставка до Дня Збройних Сил України
15:25
Книжкова виставка до Дня Збройних Сил України

До Дня Збройних Сил України, який відзначається 6 грудня, у читальному залі бібліотеки ім. М. Лермонтова була оформлена книжкова виставка «Ми щит і меч твій, Україно», яка складається з трьох розділів.

В першому розділі «Тернисті шляхи історії» з книг Івана Крип’якевича «Історія українського війська», Олексія Струкевича «З під булави – під корону» та інших ми дізнаємося про історію української армії від Київської Русі до сьогодення,  можемо зазирнути в минуле та подивитися, якими були однострої та зброя українських воїнів у різні історичні епохи.

Україна насамперед - козацька мати. І саме тому другий розділ «Козацька душа України» присвячений всім козакам, які зробили величезний внесок у формування української народності та досягнення Україною своєї незалежності. Читачам надається унікальна можливість перенестися в епоху наших славних козацьких прадідів, «прожити» їхнім життям, вдивитися в портрети українських гетьманів і полководців, побачити, як воювали і як виглядав побут запорожців. Широко представлені видання про героїв Козацької України – гетьманів, полковників, сотників, козацьких ватажків – Богдана Хмельницького, Криштофа Косинського, Северина Наливайка та ін.

Третій розділ виставки «Армія нашої держави» знайомить читачів з літературою про Збройні Сили України, що висвітлюють становлення та розвиток Збройних Сил України. Розповідається про досвід проведення антитерористичної операції, де українські захисники виявляють мужність, безстрашність і стійкість у виконанні свого військового обов’язку, гарячу любов до своєї Вітчизни, вірність присязі, бойовим традиціям українського народу. 

Дoрoгі захисники Вітчизни!
Щирo вітаємо з Днем Збройних Сил України та бажаємо Вам незламної волі в пoдoланні труднощів військoвoгo буття, надійнoгo рoдиннoгo тилу, бoгатирськoгo здoрoв’я та звершення всіх ваших мрій і бажань.

 

Переглядів: 2327 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі