П`ятниця, 19.04.2024, 01:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 9 » Інтеграційний захід “Інтеграція ВПО в нашу громаду: виклики і перспективи” (фото і відео)
11:21
Інтеграційний захід “Інтеграція ВПО в нашу громаду: виклики і перспективи” (фото і відео)

8 вересня в приміщенні Центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова за підтримки Українського Фонду Соціальних Інвестицій відбувся інтеграційний захід на тему “Інтеграція ВПО в нашу громаду: виклики і перспективи” у форматі “Світове кафе”.

До участі у заході були запрошені внутрішньо переміщені особи, місцеві активісти, співробітники бібліотек, представники органів місцевого самоврядування для налагодження діалогу, пошуку оптимальних шляхів інтеграції ВПО у життя громади, зародження, впровадження та подальшої підтримки громадських ініціатив, спрямованих на інтеграцію ВПО з залученням місцевих ресурсів.

Комунікація вибудовалася за такою схемою: вітальне слово, ознайомлення із правилами роботи кафе, робота у малих групах за столиками, обмін столиками, презентація результатів кожного столу і підведення підсумків.

 

По завершенню заходу учасники мали змогу дізнатися про додаткове навчання, яке пропонує УФСІ для тих, хто працює в сфері інтеграції громади і зацікавлений у розвитку відповідних навичок.

Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) є неприбутковою організацією, що створена з метою підтримки найменш соціально захищених верств населення, а також ініціатив територіальних громад і громадських організацій.

Протягом 2015-2018 років Український фонд соціальних інвестицій впроваджуватиме Проект «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ V», 1 фаза. Для реалізації першої фази проекту Уряду Німеччини виділив грант 9 млн. євро, який реалізується у Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях.

Метою проекту є відновлення житлових будівель для внутрішньо переміщених осіб (соціальне житло: гуртожитки та квартири) та об’єктів соціальної інфраструктури, такі як, заклади школи та садки у населених пунктах, де поселились ВПО, а також, соціальних закладів для вразливих груп населення, переміщених із окупованих та небезпечних районів.

Планується відновити низку об’єктів для забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб (ВПО), відновити об’єкти соціальної інфраструктури (школи, дитячі садки) в громадах, які приймають ВПО, а також три заклади соціального захисту, що приймають вразливі групи населення з числа ВПО.

Переглядів: 586 | Додав: admin | Теги: Інтеграція ВПО в нашу громаду: викл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі