Вівторок, 23.04.2024, 15:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 3 » ФотоСушка «Мелітопольці ЗА рівні можливості»
12:31
ФотоСушка «Мелітопольці ЗА рівні можливості»

3 грудня у вітринах ЦМБ ім. М. Лермонтова оформлено фотоСушку «Мелітопольці ЗА рівні можливості» до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

На фотоСушці представлені світлини з заходів, проектів, конкурсів, спортивних змагань, на яких відображені яскраві моменти з життя людей з інвалідністю. ФотоСушка - це лише один з заходів формування свідомого ставлення мелітопольців до людей з інвалідінстю як до рівноправних партнерів, не зважаючи на стан здоров я!

Тут ви знайдете своїх рідних, друзів або ділових партнерів, яким не заважає їх стан здоров’я бути повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми. Вони надихають! 

ФотоСушка - результат плідної співпраці бібліотеки та профільних громадських організацій:

- Благодійного об’єднання «Соціальний фонд»,  
- Мелітопольської міської  організації людей з інвалідністю,
- Мелітопольського міського фізкультурно-оздоровчого клубу інвалідного спорту «ФОКІС»
.

Сформували виставку-«фотосСушку» фотографії з архіву саме цих організацій.

 

Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей. А запорукою забезпечення прав людей з інвалідністю має стати створення інклюзивного суспільства, де кожна людина почувається безпечно і комфортно.

  • Інклюзивне суспільство – це система, де кожна людина почувається безпечно і комфортно, а не лише сукупність умов для людей з інвалідністю.
  • Інклюзивне суспільство створює рівні можливості для участі в громадському житті й прийнятті рішень будь-якої людини, де голос кожного почутий.
  • Інклюзивне суспільство – це концепція суспільної рівності. Проте, як кожний ідеал, його неможливо досягнути на 100 відсотків – до нього варто постійно прагнути.

Впевнені, що лише спільними зусиллями ми зможемо досягти позитивних результатів в формуванні інклюзивного середовища в нашому місті! 

Фотосушка відкрита в рамках проекту «Сприяння відбудові та сталому розв`язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.

Переглядів: 414 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі