П`ятниця, 19.04.2024, 08:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 2 » Друга фокус-група щодо виявлення напрямків розвитку освіти для дорослих у Мелітополі
16:43
Друга фокус-група щодо виявлення напрямків розвитку освіти для дорослих у Мелітополі

30 жовтня в бібліотеках міста пройшла друга фокус-група, присвячена виявленню пріоритетних напрямків розвитку освіти для дорослих в рамках Проекту «Картування громад як інструмент для впровадження політики «Місто, що навчається». Цього разу до участі у заході були запрошені мелітопольці віком від 55 років, які поділилися своїми потребами в навчанні та підвищенні кваліфікації.

 

Мелітопольські пенсіонери виявилися дуже активними людьми, яких цікавлять комп'ютерні курси, бо вони хочуть знаходити інформацію в інтернеті, спілкуватися в соціальних мережах і просто "йти в ногу з часом". Вони виявили також бажання вивчати рідну українську мову, що дуже тішить, цікавляться флористикою, садівництвом, ветеринарією, щоб допомагати бездомним тваринам. Вони зазначили, що хотіли б відвідувати й курси першої медичної допомоги, й майстер-класи, а також тренінги особистісного зростання. Наші пенсіонери люблять відкривати для себе щось нове.

 

А особливо, на відміну від молоді, вони всі хочуть підвищувати свою громадянську компетентність, а отже, не стоять осторонь, як міських проблем, так і загальнонаціональних.

 

Всі свої побажання учасники відобразили на мапі додаткових освітніх послуг впродовж життя.

 

Модераторами фокус-групових обговорень виступають студенти-соціологи магістратури Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького.

   

6 листопада о 13.00 свої пропозиції щодо організації в місті «освіти впродовж життя» зможуть надати мелітопольці віком 35-55 років. На них чекають в Центральній міській бібліотеці ім. М. Лермонтова, бібліотеках ім. М. Горького, ім. В. Маяковського та ім. Т. Шевченка. Реєстрація за посиланням.

 

Соціальний проект «Картування громад як інструмент для впровадження політики «Місто, що навчається» здійснюється в рамках реалізації Всеукраїнського проекту  «Містки громадської активності» за підтримки Європейського Союзу та при партнерстві ГО «Центр культурного менеджменту» (Львів), Благодійного фонду «Помагаєм» (Дніпро), Української бібліотечної асоціації, Фонду розвитку інформаційного суспільства (Варшава).

Переглядів: 613 | Додав: admin | Теги: Картування громад | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі