П`ятниця, 19.04.2024, 08:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 22 » День Європи разом з центральною бібліотекою
13:41
День Європи разом з центральною бібліотекою

19 травня Центральна міська бібліотека ім. М. Лермонтова, яка є учасником проекту «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках», долучилася до святкування Дня Європи. 

До цього свята бібліотека розгорнула святкову вуличну виставку з презентацією інформаційних матеріалів про Європейський союз та оформила книжкову виставку. 

Виставка «Україна – Європа: діалог крізь віки і кордони» складається з двох розділів. Наша Вітчизна є європейською країною не тому, що її територія - центр Європи, а тому, що українці здавна сповідають ті принципи свободи й незалежності, які притаманні Європі. Тому перший розділ «Україна європейська» розповідає про історію та культуру найдавнішої європейської нації – українців. Тут представлені видання, які допомагають прослідкувати спільне минуле і майбутнє нашої держави та Європи: Михайла Грушевського «Иллюстрированая история Украины с приложеними и дополнениями», Миколи Горєлова «Держава і цивілізація в історії України», Владислава Верстака «Україна від найдавніших часів і до сьогодення» та інші видання. 

У другому розділі «Україна і Європа: кроки назустріч» можна знайти відповіді на найпоширеніші запитання: що таке Європа, яке місце України в Європі? Тут також Ви дізнаєтеся про історію Європейського Союзу, перспективи для України щодо вступу в Європейський Союз та відкриєте для себе маловідомі факти з його діяльності. 

Тож, на усіх, хто цікавиться європейським життям, історією, культурою, чекаємо у бібліотеці!
Відкрийте для себе Європу разом із бібліотекою!

Переглядів: 499 | Додав: admin | Теги: День Європи в Мелітополі, вулична виставка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі