П`ятниця, 29.03.2024, 08:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Березень » 22 » Бібліознайомство з «Мальвіною»
15:42
Бібліознайомство з «Мальвіною»

Бібліотеку з давніх-давен недарма називали скарбницею знань. Найкращий спосіб дізнатися про її можливості - це відвідати бібліотеку в День відкритих дверей.

20 березня для всіх бажаючих, великих і маленьких, дитяча бібліотека «Мальвіна» організувала екскурсію «Бібліознайомство». У всіх відділах гостей чекали не тільки яскраві книжкові виставки: «Я рідну Україну не проміняю на чужину…», «Ярмарка нових книжок», «Дивосвіт літературних скарбів», «Книжный сад для малышей», «Что принес нам почтальон?», знайомство з історією бібліотеки та її послугами, але й різноманітні розваги. 

  

Наприклад, на старшому абонементі читачі з задоволенням взяли участь в бліцопитуванні «Дерево читательских симпатий», щоб поділитися інформацією про свою улюблену книгу, назву якої писали на зелених листочках, прикрашаючи літературне дерево.

   

На молодшому читальному залі був проведений майстер-клас «Весна в букете», що дав можливість дітям не тільки приємно і цікаво провести час, а й розкрити свій творчий потенціал. 

На старшому читальному залі бібліотекарі провели літературну лотерею «Книжная Вселенная», під час якої здійснили подорож в історію походження книги та казки. Під час цікавої гри, учасники пригадували відомих персонажів та вигравали заохочувальні призи.

А ось на молодшому абонементі діти мали змогу цікаво провести час за книжковим калейдоскопом «Удивительные приключения сказочных героев». Вони з радістю гортали сторінки відомих книжок у пошуку знайомих героїв, виконуючи завдання бібліотекаря. 

Взяти участь у бліцопитуванні «Дерево читательских симпатий» та у майстер-класі «Весна в букете» можна протягом тижня висняних канікул.

Отже, святкова атмосфера в бібліотеці була створена не тільки руками і душевним теплом бібліотекарів, а й усіма, хто прийшов до "Мальвіни" в цей сонячний весняний день.

Переглядів: 464 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі