П`ятниця, 29.03.2024, 03:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна  Мій профіль Вихід Вхід                                                                               
Про ЦБС
Користувачам
Статистика

OnLine
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 29 » Бібліотекарі відзначили професійне свято
15:26
Бібліотекарі відзначили професійне свято

28 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, в головній книгозбірні міста панувала особлива атмосфера. Щирі вітання та теплі слова лунали протягом бібліотечних посиденьок під назвою «Свято хранителів мудрості». 

Колектив Централізованої бібліотечної системи м. Мелітополя привітав начальник відділу культури Мелітопольської міської ради Михайло Семікін та директор ЦБС Інна Єфименко.

 

Завітали на урочистості з нагоди професійного свята керівники закладів культури міста, бібліотек інших відомств, друзі та партнери бібліотек – «нові місцеві». Приємним подарунком для бібліотекарів стали виступи театру танцю «Попелюшка»

 

та вітальні пісні від нових мелітопольців - Ірини Бардік та Світлани Єндовицької у живому виконанні під власний акомпанемент.

Найкращих працівників бібліотечної системи було нагороджено Почесними грамоти та Подяками, безліч слів вдячності за сумлінну працю отримали вони від начальника відділу культури, директора та колег.

 

Родзинкою свята стали взаємні привітання-сюрпризи від різних структурних підрозділів бібліотечної системи.

 

Всі з нетерпінням чекали на підбиття підсумків започаткованого торік конкурсу для бібліотечних працівників ЦБС «Найкращий бібліотекар року». За рішенням кваліфікованого журі третє місце посіла бібліотекар ЦМБ ім. М. Лермонтова Віра Дуброва. Друге місце – у працівника бібліотеки ім. М. Горького Лариси Блощаневич. А головний приз отримала бібліотекар дитячої бібліотеки «Мальвіна» Алла Шевцова.

З гумором, але в той же час урочисто, пройшов обряд посвячення в бібліотекарі для нових працівників Мелітопольської ЦБС, які влилися в бібліотечний колектив цього року. 

Не залишилися без уваги і ветерани бібліотечної справи - ті, хто роками вірно служив книзі, хто роками доводив всім, а головне самому собі, що має право носити ім’я справжнього бібліотекаря. Для них були приготовані символічні подарунки та солодке чаювання.

Працівники централізованої бібліотечної системи щиро вдячні всім, хто допоміг зробити свято щирим, веселим та душевним: директору ПК залізничників Анастасії Гарбар, зразковому театру танцю «Попелюшка» (керівники Г. Шпилева та О. Данилова), майстерні «Невгамовні швачки» Мелітопольської міської організації людей з інвалідністю за власноруч створені подарунки для ветеранів, новим місцевим Ірині Бардік та Світлані Єндовицькій за музичне оформлення свята.

Переглядів: 499 | Додав: admin | Теги: день бібліотек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Європа-це ми
BookCrossing
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук

Сайт створений при підтримці ЕГФ ЗНУ в м.Мелітополі